Aandacht voor elke bewoner

Waar is dit nu nog mogelijk. Echt tijd en aandacht voor de bewoners die graag behoefte hebben aan sociale activiteiten en er nog op uit willen. Dennenhorst vindt dat alle bewoners die hier behoefte aan hebben deze mogelijkheid moeten hebben om dit te kunnen doen. En dus besloten zij (wederom) op vakantie te gaan naar Landal Green Parcs.

Het was een uitje om nooit meer te vergeten. In een prachtige natuurlijke omgeving werd er een grote villa gereserveerd voor maar liefst 12 personen om eens even helemaal weg te zijn uit de dagelijkse omgeving. Onder begeleiding van het personeel van Dennenhorst konden de bewoners hier heerlijk verblijven en genieten van de warme openhaard en het mooie uitzicht. Tijdens deze week werden er dagelijks activiteiten ondernomen zoals lekker wandelen over het park, pannenkoeken eten, bingo’en, naar het dierenkamp gaan en avonds leuke gezelschapsspellen spelen om maar wat te noemen. Aan het einde van de week werden de koffers weer ingepakt en werd er helaas weer plaatsgenomen in de auto’s die terugreden naar de kleinschalige huizen van Dennenhorst. Iedereen kon terugkijken op geslaagde week waarin er veel werd gelachen en genoten. Voor een een sfeerimpressie kunt u enkele foto’s bekijken in de gallerij.

Komen werken?

Wilt u graag eens kijken en nader kennis te maken om te kijken of er een klik is?

“Wij ontvangen u graag bij Dennenhorst om u een rondleiding te geven en de mogelijkheden te bespreken. Zo kunt u ervaren of Dennenhorst een passende baan biedt.”

  • Cristel Halie-Klok
    Directeur Zorg

  • 06-81034414

  • cristelklok@dennenhorst.nl

  • Anne de Jong
    Teamleider

  • 06-39624632

  • annedejong@dennenhorst.nl

Solliciteer direct
Choose File

Bij het invullen van het formulier geeft u toestemming dat we contact met u opnemen.