Dagbesteding

Bij Dennenhorst bieden we een gevarieerd dagbesteding programma aan voor onze bewoners

Gevarieerde dagbesteding

Bij Dennenhorst bieden we een gevarieerd dagbesteding programma aan voor onze bewoners. Dit komt tot stand vanuit uw zorg-leefplan, waar uw interesses, wensen en mogelijkheden worden bepaald.

Met dagbesteding worden er activiteiten gedaan die aansluiten bij wat u leuk vindt, wat zorgt voor structuur. Wij vinden het belangrijk dat u uzelf kunt zijn en zich thuis voelt.

Activiteiten

Het programma van de dagbesteding bestaat uit groepsactiviteiten en individuele ondersteuning. Er is een breed en wisselend aanbod van activiteiten. Hierbij kunt u denken aan:

Koken

Sporten

Spelletjes

Zingen

Breien

Bloemschikken

Bakken

Fietsen

Cristel Halie-Klok

Directeur Zorg

Vrijblijvend een rondleiding?

Vrijblijvend een rondleiding?

06 – 81 03 44 14

Professionele begeleiding

Wanneer u ervoor kiest om te wonen met zorg bij Dennenhorst kunt u rekenen op professionele begeleiding. Onze professionele begeleiders helpen u met het nemen van initiatief en bieden structuur en activiteiten aan. Daarnaast monitoren onze professionals constant of het goed met u gaat. Ondersteuning van uw familie en naasten is onderdeel van het programma.

Dagbesteding zonder wonen bij Dennenhorst

Wanneer acute zorg nodig is, maar wij nog geen appartement beschikbaar hebben, kunnen we wel alvast ontzorgen. De toekomstige bewoner kan hier de hele dag aanwezig zijn, verzorgd worden, deelnemen aan de activiteiten en gezellig mee-eten. Het fijne daaraan is, is dat de zorgbehoevende ook langzaam kan wennen aan zijn of haar nieuwe woonplek.

Een verhuizing kan een grote impact hebben op het leven van een bewoner. Het is dan ook mogelijk dat de eerste paar nachten vergezelt worden door een familielid . Hij of zij kan lekker mee-eten waardoor het wennen wat makkelijker kan worden.

“Dennenhorst is kleinschalig met heel veel aandacht voor bewoners. Personeel is heel vriendelijk en zeer behulpzaam. Zeer goede communicatie met familie.”

ZorgkaartNederland

Referenties over Dennenhorst

Vrijblijvend een rondleiding?

Wilt u graag eens kijken op één van onze locaties en zelf de gemoedelijke sfeer ervaren? Dat kan.

“Wij ontvangen u graag bij Dennenhorst om u een rondleiding te geven. Zo kunt u ervaren of Dennenhorst een passende oplossing biedt.”

Cristel Halie-Klok

Directeur Zorg

Cristel Halie-Klok
Directeur Zorg
06 – 81 03 44 14

Bij het invullen van het formulier geeft u toestemming dat we contact met u opnemen.