Missie & Visie

Zorgbehoevenden in de regio heuvelrug een totaalpakket bieden aan zorg en welzijn.

Totaalpakket aan zorg en welzijn

 Het is de missie van Woon en Zorgvoorziening Dennenhorst om zorgbehoevenden in de regio heuvelrug een totaalpakket aan zorg en welzijn te bieden inclusief verblijf. Eén van de belangrijkste uitgangspunten hierbij is dat wij uitgaan van de eigen regie en zeggenschap van onze bewoners. 

Onze visie is het totaalconcept te verlenen van zorg, welzijn en wonen door gebruik te maken van kleinschalige locaties of afdelingen waarbij onze medewerkers een nauwe band hebben met onze bewoners. 

Hierdoor willen we betrokkenheid creëren waarbij innovatie bijdraagt aan meer tijd en aandacht voor de individuele bewoner. Administratie dient ter ondersteuning ten aanzien van de persoonsgerichte zorg. 

Opleiding en training 

Ook in de visie ligt het aspect van opleiding en training. Wij willen graag het hoofd bieden aan het personele vraagstuk door in te spelen op eigen opleidingen en trainingen waarbij regionale verbindingen centraal staan.

De kracht van Dennenhorst is dat de zorg persoonlijk, veilig en vertrouwd is. Daarnaast zijn we professioneel, maar willen we in onze processen en systemen verder professionaliseren en moderniseren. Deze ambities en uitdagingen liggen in deze kernwaarden besloten.

Kernwaarden

 Samen 

Professioneel 

Betrouwbaar

Liefdevol

“Ben zeer tevreden over alles eigenlijk. Erg betrokken personeel. Aandacht voor bewoner en familie. Verzorging is ook prima. Kleinschaligheid is erg prettig, huiselijke sfeer…”

ZorgkaartNederland

Referenties over Dennenhorst

Vrijblijvend een rondleiding?

Wilt u graag eens kijken op één van onze locaties en zelf de gemoedelijke sfeer ervaren? Dat kan.

“Wij ontvangen u graag bij Dennenhorst om u een rondleiding te geven. Zo kunt u ervaren of Dennenhorst een passende oplossing biedt.”

Stefan Tanis

Bestuurder Dennenhorst

Stefan Tanis
Bestuurder Dennenhorst
06 – 19197009

Bij het invullen van het formulier geeft u toestemming dat we contact met u opnemen.