Missie & Visie

Zorgbehoevenden in de regio heuvelrug een totaalpakket bieden aan zorg en welzijn.

Totaalpakket aan zorg en welzijn

 Het is de missie van Woon en Zorgvoorziening Dennenhorst om zorgbehoevenden in de regio heuvelrug een totaalpakket aan zorg en welzijn te bieden inclusief verblijf. Eén van de belangrijkste uitgangspunten hierbij is dat wij uitgaan van de eigen regie en zeggenschap van onze bewoners. 

Onze visie is het totaalconcept te verlenen van zorg, welzijn en wonen door gebruik te maken van kleinschalige locaties of afdelingen waarbij onze medewerkers een nauwe band hebben met onze bewoners. 

Hierdoor willen we betrokkenheid creëren waarbij innovatie bijdraagt aan meer tijd en aandacht voor de individuele bewoner. Administratie dient ter ondersteuning ten aanzien van de persoonsgerichte zorg. 

Opleiding en training 

Ook in de visie ligt het aspect van opleiding en training. Wij willen graag het hoofd bieden aan het personele vraagstuk door in te spelen op eigen opleidingen en trainingen waarbij regionale verbindingen centraal staan.

De kracht van Dennenhorst is dat de zorg persoonlijk, veilig en vertrouwd is. Daarnaast zijn we professioneel, maar willen we in onze processen en systemen verder professionaliseren en moderniseren. Deze ambities en uitdagingen liggen in deze kernwaarden besloten.

Kernwaarden

Samen

Dennenhorst is kleinschalig met heel veel aandacht voor bewoners. Personeel is heel vriendelijk en zeer behulpzaam. Wij hechten veel waarde aan zeer goede communicatie met de familie.

Professioneel

We zijn professioneel in ons werk. Waar we leren van de gemaakte fouten en de volgende keer deze lessons learned toepassen. Dit vanuit een respectvolle houding jegens bewoners en medecollega’s.

Betrouwbaar

Betrouwbare medewerkers waarbij de bewoner zich veilig voelt. En onderling vertrouwen tussen collega’s zodat er een stevig fundament is waarop wij onze zorg-dienstverlening kunnen geven.

Liefdevol

De basis van ons dagelijks werk begint bij het liefdevol persoonsgericht verzorgen van onze bewoners. Hierdoor ondervinden zij de warme zorg waar Dennenhorst voor staat. 

“Ben zeer tevreden over alles eigenlijk. Erg betrokken personeel. Aandacht voor bewoner en familie. Verzorging is ook prima. Kleinschaligheid is erg prettig, huiselijke sfeer…”

ZorgkaartNederland

Referenties over Dennenhorst

Vrijblijvend een rondleiding?

Wilt u graag eens kijken op één van onze locaties en zelf de gemoedelijke sfeer ervaren? Dat kan.

“Wij ontvangen u graag bij Dennenhorst om u een rondleiding te geven. Zo kunt u ervaren of Dennenhorst een passende oplossing biedt.”

Cristel Halie-Klok

Directeur Zorg

Cristel Halie-Klok
Directeur Zorg
06 – 81 03 44 14

Bij het invullen van het formulier geeft u toestemming dat we contact met u opnemen.