Huiselijke sfeer

Deze locatie biedt op de begane grond alsmede op de eerste verdieping ruimte aan 14 bewoners.  Zowel de begane grond als de 1e verdieping zijn aparte afdelingen met elk hun eigen huiskamer en vaste zorgmedewerkers. Op de tweede verdieping worden 6 appartementen gesitueerd die ruimte biedt aan echtparen.

Sfeerimpressie van de woning

Wanneer u binnenkomt, komt u in de grote entree en kunt u rechtsaf door de deur naar de woonkamer van de begane grond. Hier is ook de open keuken gesitueerd. Wanneer u verder doorloopt, komt u uit op de gang waar de kamers van onze bewoners zich bevinden. Dit kunt u goed zien in de video onderaan deze pagina. Verder heeft u via de hal toegang tot een aantal ruimtes waar u apart kunt zitten, maar ook een afgesloten ruimte waar gesprekken gevoerd kunnen worden om rustig uw zorgleefplan te bespreken. Om de eerste of tweede verdieping te bereiken, gebruikt u gewoon zelf of onder begeleiding onze royale lift. Hier merkt u op dat de eerste verdieping op dezelfde wijze is ingedeeld als de begane grond.

Wanneer u via de lift aankomt op de tweede verdieping kunt u rechtsaf de verwarmde galerij op. Hier bevinden zich de 6 voordeuren van de appartementen. Elk appartement heeft een eigen keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamer. Tevens hebben zij ook een royaal balkon om heerlijk tijdens de zonnige dagen te kunnen vertoeven.

34 bewoners

Biedt ruimte voor 34 bewoners.

Echtparen

Appartementen voor echtparen.

Nieuw

Geopend in 2020.

Locatie en bereikbaarheid

Onze centrale locatie op de Eikenlaan biedt een goede bereikbaarheid nabij het centrum.

  • Centrum op loopafstand

  • Dagelijks vers bereide maaltijden

  • Uitgebreid activiteitenaanbod

Route

Op onderstaande kaart ziet u de ligging van onze locatie op de kaart. Via de button ‘Bekijk route’ kunt u uw route naar ons bepalen.

Bekijk route

Vrijblijvend een rondleiding?

Wilt u graag eens kijken op één van onze locaties en zelf de gemoedelijke sfeer ervaren? Dat kan.

“Wij ontvangen u graag bij Dennenhorst om u een rondleiding te geven. Zo kunt u ervaren of Dennenhorst een passende oplossing biedt.”

Cristel Halie-Klok

Directeur Zorg

Cristel Halie-Klok
Directeur Zorg
06 – 81 03 44 14

Bij het invullen van het formulier geeft u toestemming dat we contact met u opnemen.