Huiselijke sfeer

Deze locatie is ruim opgezet, zodat de bewoners hier goed uit de voeten kunnen. Het bos is heel dichtbij, dus bewoners gaan graag naar buiten voor een wandeling of een lekker kopje koffie bij het nabijgelegen restaurant.

Sfeerimpressie van de woning

Als u vanuit de voordeur de hal binnenkomt, ervaart u direct de huiselijke sfeer die er heerst. Wanneer u rechts afslaat, loopt u de woonkamer in waar juist op dat moment de kerstversieringen gemaakt worden. Bewoners zijn graag gezamenlijk in de woonkamer aanwezig. Vanuit de woonkamer is het mogelijk om de tuin in te lopen. Hier genieten de bewoners graag van het zonnetje. Vanuit de woonkamer kunt u ook de ruime keuken bereiken. In de keuken staat een tafel waar één of twee personen kunnen aanschuiven en uit kunnen kijken op de Kerkewijk, terwijl op de achtergrond de verzorging in de keuken bezig is.

Er bevinden zich zowel ruime kamers op de begane grond als op de eerste verdieping. De eerste verdieping heeft zelfs een echtparen kamer ter beschikking en is bereikbaar met een traplift.

13 bewoners

Biedt ruimte voor 13 bewoners.

Bosrijk

Aan de rand van het bos.

Karakteristiek

Locatie is een karakteristieke villa.

Locatie en bereikbaarheid

Onze centrale locatie op de Kerkewijk biedt een goede bereikbaarheid in een mooie omgeving.

  • De bossen op loopafstand

  • Dagelijks vers bereide maaltijden

  • Uitgebreid activiteitenaanbod

Route

Op onderstaande kaart ziet u de ligging van onze locatie op de kaart. Via de button ‘Bekijk route’ kunt u uw route naar ons bepalen.

Bekijk route

Vrijblijvend een rondleiding?

Wilt u graag eens kijken op één van onze locaties en zelf de gemoedelijke sfeer ervaren? Dat kan.

“Wij ontvangen u graag bij Dennenhorst om u een rondleiding te geven. Zo kunt u ervaren of Dennenhorst een passende oplossing biedt.”

Cristel Halie-Klok

Directeur Zorg

Cristel Halie-Klok
Directeur Zorg
06 – 81 03 44 14

Bij het invullen van het formulier geeft u toestemming dat we contact met u opnemen.