Help onze bewoners stralen

Bij Dennenhorst draait alles om het welzijn en de levenskwaliteit van onze bewoners. Een essentieel onderdeel is het bieden van waardevolle dagbesteding die zorgt voor plezier en positieve prikkeling van de hersenen. En dat is precies waar de BeleefTV in beeld komt.

De Meerwaarde van de BeleefTV

De BeleefTV is speciaal ontwikkeld voor ouderen met dementie en biedt een breed scala aan activiteiten en spelletjes die niet alleen mentale uitdagingen bieden, maar ook fysieke activiteit aanmoedigen. Denk aan een ‘jukebox’ met muziek om herinneringen op te roepen, beelden uit de jeugd van onze bewoners om nostalgische gevoelens te stimuleren, en spelletjes die de geest actief houden zoals memorie en sjoelen.

De BeleefTV zorgt ook voor vrolijkheid, gezelligheid en verbondenheid onder onze bewoners. Dit innovatieve hulpmiddel heeft bewezen een lach op het gezicht te toveren en de kwaliteit van hun dagelijkse leven aanzienlijk te verbeteren.

Bezoek onze crowdfundingspagina

Een succesvolle proefperiode

Afgelopen periode hebben de bewoners van Dennenhorst de BeleefTV op proef gehad, en de resultaten waren zeer positief. De glimlachen op de gezichten van onze bewoners spraken boekdelen. De BeleefTV bood niet alleen vermaak, maar versterkte ook de interactie en communicatie tussen bewoners.

Het succes van de proefperiode heeft nogmaals bevestigd hoe belangrijk de BeleefTV is voor het welzijn van onze bewoners.

Uw steun is onmisbaar

Voor het aanschaffen van de BeleefTV, hebben we uw hulp nodig. De kosten voor de BeleefTV bedragen €9.000, en we zijn een crowdfundingactie gestart om dit bedrag samen bijeen te brengen.

Onze gezamenlijke steun zal niet alleen het leven van onze bewoners verrijken, maar ook een positieve impact hebben op de gemeenschap en degenen die te maken hebben met dementie. Samen kunnen we een lichtpuntje zijn in het leven van degenen die het het meest nodig hebben.

Doe vandaag nog mee!

Help ons om de BeleefTV te behouden en onze bewoners te laten stralen. Samen kunnen we het verschil maken en een glimlach op het gezicht van onze bewoners toveren.

Dennenhorst zal de eerste donatie doen. Doet u mee en steunt u de crowdfundingsactie van Dennenhorst voor de BeleefTV?

Bezoek onze crowdfundingspagina

Komen werken?

Wilt u graag eens kijken en nader kennis te maken om te kijken of er een klik is?

“Wij ontvangen u graag bij Dennenhorst om u een rondleiding te geven en de mogelijkheden te bespreken. Zo kunt u ervaren of Dennenhorst een passende baan biedt.”

  • Cristel Halie-Klok
    Directeur Zorg

  • 06-81034414

  • cristelklok@dennenhorst.nl

  • Anne de Jong
    Teamleider

  • 06-39624632

  • annedejong@dennenhorst.nl

Solliciteer direct
Choose File

Bij het invullen van het formulier geeft u toestemming dat we contact met u opnemen.