“Een concert bezoeken is zo lang geleden, maar dat gaat niet meer joh”

Een aantal weken geleden zat ik met 3 dames aan de keukentafel. Ik vroeg hen wat zou u nu nog eens graag doen wat u al erg lang niet gedaan heeft. Een van de dames zei meteen: “oh ja een concert bezoeken, dat is zo lang geleden maar joh dat gaat niet meer”, waarop de twee andere dames reageerden met een volmondig “oh ja, een concert”.
Nadat we het programma van theater de Lampegiet er op na hadden geslagen stemde men unaniem voor Lavinia Meijer. Ik zei ik beloof niets maar ik ga wat proberen. Zo stuurde ik diezelfde dag een mail maar de betreffende families waarin ik de vraag en de kosten uiteenzette. Hier werd door de betreffende contactpersonen erg leuk op gereageerd! De families reageerden blij verrast en zeiden meteen ja fijn, doen!
Toen ik de dames vertelde dat we konden gaan waren ze ontzettend blij. De afgelopen weken heb ik dan ook vaak gehoord, “wanneer gaan we, ik heb er zo’n zin in”. En gisteravond was het zover! Samen met mijn collega Eva mochten wij de dames begeleiden. Wat was de muziek mooi! En de dames? Ik hoorde veel oh’s en zag ze wiegen op het ritme, tikken met de vingers en bovenal een glimlach op een stralend gezicht!

Komen werken?

Wilt u graag eens kijken en nader kennis te maken om te kijken of er een klik is?

“Wij ontvangen u graag bij Dennenhorst om u een rondleiding te geven en de mogelijkheden te bespreken. Zo kunt u ervaren of Dennenhorst een passende baan biedt.”

  • Cristel Halie-Klok
    Directeur Zorg

  • 06-81034414

  • cristelklok@dennenhorst.nl

  • Anne de Jong
    Teamleider

  • 06-39624632

  • annedejong@dennenhorst.nl

Solliciteer direct
Choose File

Bij het invullen van het formulier geeft u toestemming dat we contact met u opnemen.