Barbecue bij Dennenhorst tovert lach op gezicht bij bewoners.

Het was heerlijke avond om een fantastische barbecue te organiseren voor onze bewoners en hun familieleden. Het evenement vond plaats met een stralende zomerzon en zorgde voor een sfeervolle en gezellig samenzijn. De blijde gezichten van de bewoners spraken boekdelen.

Op deze bijzondere avond werden de bewoners van Dennenhorst en hun geliefden getrakteerd op een heerlijke barbecue. Het menu bestond uit een gevarieerde selectie van gegrild vlees, smakelijke bijgerechten en verfrissende drankjes. De culinaire hoogstandjes werden bereid door het toegewijde personeel van Dennenhorst, dat er alles aan deed om aan ieders wensen te voldoen.

 

Het was hartverwarmend om te zien hoe de bewoners opbloeiden en volop genoten van de liefdevolle aandacht van hun familieleden die aanwezig waren om te genieten van het samenzijn. Het was een waardevolle gelegenheid om de onderlinge banden te versterken dus. We kijken terug op een geslaagde barbecue avond, waarin het welzijn en de vreugde van de bewoners centraal stond.
Wij willen graag alle familieleden bedanken voor hun aanwezigheid en de hulp van het personeel wat deze avond tot een mooie herinnering heeft gemaakt. Het succes van de barbecue avond bij Dennenhorst benadrukt eens te meer het belang van het creëren van momenten van geluk en verbondenheid voor mensen met dementie.

Komen werken?

Wilt u graag eens kijken en nader kennis te maken om te kijken of er een klik is?

“Wij ontvangen u graag bij Dennenhorst om u een rondleiding te geven en de mogelijkheden te bespreken. Zo kunt u ervaren of Dennenhorst een passende baan biedt.”

  • Cristel Halie-Klok
    Directeur Zorg

  • 06-81034414

  • cristelklok@dennenhorst.nl

  • Anne de Jong
    Teamleider

  • 06-39624632

  • annedejong@dennenhorst.nl

Solliciteer direct
Choose File

Bij het invullen van het formulier geeft u toestemming dat we contact met u opnemen.