“Ik geniet ervan als de bewoners het naar hun zin hebben.”

Ik ben leerling Verzorgende IG BBL leerjaar 1. Ik word begeleid door Joke. De begeleiding vind ik perfect! Als ik met vragen/opdrachten zit, dan maakt Joke tijd voor mij vrij. De dagdienst begint om 7 uur. We drinken dan eerst een kop koffie/thee, en ondertussen hebben we een overdracht. We beginnen de dag met 2 collega’s, we bespreken dan wie welke bewoner gaat wassen en welke bewoner er gedoucht moet worden. Om half 9 hebben we een gezamenlijk ontbijt. We hebben over de dag verdeeld een aantal gezellige momentjes met de bewoners, tijdens de koffie/thee/sapje.

Tijdens deze momentjes komen de mooiste en leukste herinneringen naar boven, waar we dan ook allemaal vaak hard om moeten lachen. De bewoners genieten van de zelf uitgekozen menu’s die wij gezamenlijk klaarmaken. Ook proberen we tussendoor wat tijd vrij te maken voor wat activiteiten, zoals sjoelen, kleuren, darten, kegelen, wandelen en puzzelen. Ik geniet ervan als de bewoners het naar hun zin hebben. Mijn dienst is om 3 uur afgelopen en dan komt de avonddienst en die neemt het van ons over.

Komen werken?

Wilt u graag eens kijken en nader kennis te maken om te kijken of er een klik is?

“Wij ontvangen u graag bij Dennenhorst om u een rondleiding te geven en de mogelijkheden te bespreken. Zo kunt u ervaren of Dennenhorst een passende baan biedt.”

  • Cristel Halie-Klok
    Directeur Zorg

  • 06-81034414

  • cristelklok@dennenhorst.nl

  • Anne de Jong
    Teamleider

  • 06-39624632

  • annedejong@dennenhorst.nl

Solliciteer direct
Choose File

Bij het invullen van het formulier geeft u toestemming dat we contact met u opnemen.