Leerling

Heb jij een zorghart en/of denk je na over een carrièreswitch richting de ouderenzorg? Wij helpen je graag aan een diploma én een baan! Volg je momenteel al een opleiding binnen de sector zorg & welzijn, of wil je deze gaan volgen? Ook dan is deze vacature voor jou bedoeld!

Zo maak jij het verschil als leerling 
Het zit in je: Zorgen voor anderen. De dingen die jij doet, doe je met je hart. Van het leveren van kwalitatief de beste zorg tot het bieden van een luisterend oor. Je ziet wat de bewoner nodig heeft. Als leerling doe jij waardevol werk. En dat wordt gezien door zowel de bewoners als jouw collega’s. Bij ons doe je alleen de werkzaamheden die er echt toe doen en bijdragen aan jouw ontwikkeling. Wij zullen dan ook met jou en jouw school kijken wat het beste aansluit.

Werken bij Dennenhorst: dit betekent het voor jou

Woon-en Zorgvoorziening Dennenhorst is in 2009 opgericht en heeft zich sindsdien altijd bezig gehouden met het leveren van warme zorg aan mensen met een zorgbehoefte.

Dennenhorst beheert op dit moment een woon- en zorgvoorziening op drie huidige locaties, ‘’De Sloep’’, ‘’Eikenlaan’’ en ‘’Kerkewijk’’ en bieden plaats aan 59 bewoners, in alle gevallen mensen met een indicatie van VV-5 of hoger. 

Wat wij nastreven? Onze kernwaarden zegt het al: Samen, professioneel, liefdevol en betrouwbaar. Wij staan voor onze bewoners omdat ze de beste zorg verdienen. Dit doen wij onder andere door continu te kijken waar we kunnen verbeteren en vernieuwen, maar ook door te investeren in scholing en kwaliteit. Want wij staan ook dicht bij jou. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij jezelf kunt ontwikkelen en stimuleren jouw ambities om door te groeien. Kortom, aandacht voor de bewoners en aandacht voor jou.

Wie jij bent

Je volgt een zorgopleiding, of wilt deze gaan volgen? Of je hebt een zorgopleiding afgerond en zou bij ons als leerling willen starten in een vervolgopleiding. Daarnaast ben je van nature zorgzaam, geduldig en hebt een goed inlevingsvermogen. Maar ook:

• Minimaal 24 uur per week inzetbaar;
• Je hebt oog voor detail ziet wat de bewoners nodig hebben en;
• Je hebt een gastvrije instelling en gaat respectvol om met de bewoners;
• Je ben leergiering en nieuwsgierig;
• Je hebt interesse in de ouderenzorg

Wat wij jou bieden

Een super fijne werk- leeromgeving en daarnaast veel waardering voor jou. Voor deze leer-werkplek ontvang je daarbovenop:
• Leerarbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd en collega’s die jou helpen je diploma te halen;
• Dankbare bewoners die uitkijken naar jouw komst;
• Een marktconform salaris;
• Goede begeleiding op de werkvloer;
• Jouw opleidingskosten, reiskosten en een deel van je schooluren worden door ons vergoed.
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een functie van minimaal 24 uur (meer uren zijn bespreekbaar). 

Het sollicitatieproces en meer info

Vragen over of interesse in een BBL/BOL plek neem dan contact op met een van onze praktijkopleiders.

Anneke Sturkenboom
06-81034417
annekesturkenboom@dennenhorst.nl

Corrien Westerink

06-48436772
corrienwesterink@dennenhorst.nl

Of vul onderstaand formulier in.

Komen werken?

Wilt u graag eens kijken en nader kennis te maken om te kijken of er een klik is?

“Wij ontvangen u graag bij Dennenhorst om u een rondleiding te geven en de mogelijkheden te bespreken. Zo kunt u ervaren of Dennenhorst een passende baan biedt.”

  • Anneke Sturkenboom
    Praktijkopleider

  • annekesturkenboom@dennenhorst.nl

Solliciteer direct
Choose File

Bij het invullen van het formulier geeft u toestemming dat we contact met u opnemen.