Sponsor actie door Relax2smile

Afgelopen Juni heeft Doortje Dartel namens Dennenhorst een Wonderfoon en de Alzheimerbeer Arthur in ontvangst mogen nemen! Deze is gesponsord door Relax2smile. Harmke vertelt jullie zelf meer over het verhaal hierachter.

“Mijn naam is Harmke Smit van de massagepraktijk Relax2smile op de Stationssingel in Veenendaal. Ik heb ieder jaar in december een goede doelen actie. In die maand geef ik van iedere massage een bedrag aan een goed doel. Daarnaast zijn klanten vrij om in die maand een extra donatie te doen via een donatie box die bij mij in de praktijk staat.”

“Afgelopen december heb ik Dennenhorst op de Eikenlaan als goed doel uitgekozen. We zitten in dezelfde wijk en ik vindt het erg leuk om de verschillende bewoners regelmatig langs te zien komen tijdens hun wandelingetje door de buurt!”

“Nadat ik wist hoeveel de actie opgeleverd had, heb ik contact gelegd met Dennenhorst. Samen met een medewerker heb ik gekeken waar er behoefte aan was. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een muzikale beer genaamd Arthur en een Wonderfoon. Beide kunnen muziek afspelen om de bewoners te vermaken of tot rust te brengen.”

“Ik heb deze dan ook met veel plezier in de ochtend van 1 juni overhandigd aan de bewoners! Onder het genot van een heerlijk stukje taart werd het dan ook echt een feestje!”

Komen werken?

Wilt u graag eens kijken en nader kennis te maken om te kijken of er een klik is?

“Wij ontvangen u graag bij Dennenhorst om u een rondleiding te geven en de mogelijkheden te bespreken. Zo kunt u ervaren of Dennenhorst een passende baan biedt.”

  • Cristel Halie-Klok
    Directeur Zorg

  • 06-81034414

  • cristelklok@dennenhorst.nl

  • Anne de Jong
    Teamleider

  • 06-39624632

  • annedejong@dennenhorst.nl

Solliciteer direct
Choose File

Bij het invullen van het formulier geeft u toestemming dat we contact met u opnemen.