Tijd met het team

Wat een gezellige dag hebben we gehad tijdens ons teamuitje op het evenemententerrein in Maurik. Met ruim 40 medewerkers waren we vastbesloten om een dag vol plezier, lachen en teamgeest te beleven. En laten we zeggen, missie geslaagd!

Show der Talenten

Onze dag begon met een warm welkom in Maurik, waar we werden getrakteerd op een hapje en drankje; een ontspannen start van een dag. Met de nodige energie begaven we ons naar de Pitch en Putt Golfbaan, waar hilariteit en competitie hand in hand gingen. Het was een ware show van talent (en soms gebrek daaraan), maar bovenal was alles in een ontspannen sfeer.

Een golf aan voetbalvaardigheden

Daarna stortten we ons in de wereld van voetgolf – een activiteit die niet alleen onze voetbalvaardigheden testte, maar ook de slappe lach veroorzaakte bij menig deelnemer. Het was geweldig om te zien hoe fanatiek sommigen werden en hoe anderen juist in hilariteit uitblonken. Wie zei dat voetbal en golf niet samen konden gaan?

Bedankt voor jullie inzet!

Na al die inspanning was het tijd om te ontspannen en na te praten tijdens de borrel. Deze dag was niet alleen een welverdiende onderbreking van onze dagelijkse routine, maar het versterkte ook de banden tussen ons als team. Het herinnerde ons eraan waarom we zo’n geweldige groep mensen zijn, allemaal toegewijd aan hetzelfde doel: het welzijn van onze bewoners.

Bedankt aan iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt en aan al onze collega’s die deze dag zo speciaal hebben gemaakt. Laten we deze positieve energie vasthouden en samenwerken om nog meer gedenkwaardige momenten te creëren. Op naar de volgende avonturen!

Het Dennenhorst Team

Komen werken?

Wilt u graag eens kijken en nader kennis te maken om te kijken of er een klik is?

“Wij ontvangen u graag bij Dennenhorst om u een rondleiding te geven en de mogelijkheden te bespreken. Zo kunt u ervaren of Dennenhorst een passende baan biedt.”

  • Cristel Halie-Klok
    Directeur Zorg

  • 06-81034414

  • cristelklok@dennenhorst.nl

  • Anne de Jong
    Teamleider

  • 06-39624632

  • annedejong@dennenhorst.nl

Solliciteer direct
Choose File

Bij het invullen van het formulier geeft u toestemming dat we contact met u opnemen.