Binnenkijken bij Dennenhorst

Datum:
Zaterdag 6 april 2024

Tijd:
10.30 – 12.30 uur

Locatie:
Alle 3 de locaties van Dennenhorst

Bekijk onze locaties

Wij nodigen u graag uit

Op zoek naar een plek waar uw geliefde of dierbare zich écht thuis kan voelen? Een liefdevolle omgeving waarin zij de zorg krijgen die zij verdienen. Bij Dennenhorst begrijpen we dat deze beslissing geen eenvoudige is. Daarom nodigen we u graag uit om op zaterdag 6 april langs te komen tijdens ons Open Huis.

Kleinschalige, huiselijke omgeving

Wij bieden een kleinschalige, huiselijke omgeving waar we ons richten op belevingsgerichte zorg voor demente ouderen. We geloven in het creëren van een omgeving die niet alleen ondersteunend is, maar ook stimulerend en vertrouwd aanvoelt. Onze toegewijde medewerkers zetten zich in om elke bewoner een gevoel van comfort en geborgenheid te bieden, waarbij we hun individuele behoeften en voorkeuren centraal stellen.

3 locaties in Veenendaal

Tijdens ons Open Huis nodigen we u uit om de sfeer van Dennenhorst zelf te komen ervaren. Loop binnen op één van onze locaties en laat u informeren over de mogelijkheden die we bieden. Of u nu op zoek bent naar permanente zorg of gewoon wilt verkennen wat de toekomst te bieden heeft, wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden in deze belangrijke stap.

Zorg aanvragen

Komen werken?

Wilt u graag eens kijken en nader kennis te maken om te kijken of er een klik is?

“Wij ontvangen u graag bij Dennenhorst om u een rondleiding te geven en de mogelijkheden te bespreken. Zo kunt u ervaren of Dennenhorst een passende baan biedt.”

  • Cristel Halie-Klok
    Directeur Zorg

  • 06-81034414

  • cristelklok@dennenhorst.nl

  • Anne de Jong
    Teamleider

  • 06-39624632

  • annedejong@dennenhorst.nl

Solliciteer direct
Choose File

Bij het invullen van het formulier geeft u toestemming dat we contact met u opnemen.