We zijn samen 1 familie.

Wil je jezelf even voorstellen?
“Ik ben Michelle, 32 jaar oud. Moeder van 2 kinderen en gelukkig getrouwd. Ik ben verzorgende IG en de Evv’er van team Stationstraat.”

Welke opleiding heb je gedaan?
“Verzorgende IG opleiding en de Evv’er opleiding”

Hoelang werk je al in de zorg?
“Vanaf mijn 16e jaar. Ik had 1 bijbaan in de zorg en mijn BOL opleiding om te oriënteren welke kant ik op zou gaan. Ondertussen ook stages gehad in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en de kraamzorg.”

Waarom ben je in de zorg gegaan?
“Mijn keuze is altijd makkelijk geweest. Ik ben vroeger altijd vaak in het ziekenhuis geweest vanwege diabetes, daardoor was mijn wens om altijd zuster te worden.”

Vind je het nog steeds leuk in de zorg?
“Ja, ik vind het heel mooi om iets te kunnen betekenen voor de bewoner. Om hun laatste levensjaren nog zo mooi en comfortabel mogelijk te maken. Die bedankjes, daar doe je het voor.”

Hoelang werk je bij de Dennenhorst?
“Sinds 1 maart 2011, dus ongeveer 10 jaar.”

Heb je het naar je zin op de Dennenhorst?
“Ja zeker! En nog steeds!”

Hoe omschrijf je de locatie Stationstraat?
“Het is er huiselijk, warm en gezellig, mede door de eigen meubels van de bewoners die ze mee mogen nemen. Dan creëer je al dat huiselijke. Dat is het belangrijkste van alles. Ook heb ik een erg fijn team en lieve collega’s. Dit creëert ook een fijne en warme sfeer in huis.

“We zijn samen 1 familie”

Er wordt veel met elkaar gedeeld en de bewoners zitten veel samen in de huiskamer. Je probeert de groep bij elkaar te houden. Nu is de groep ook wel anders dan vroeger. Door de heftige coronaperiode zijn er helaas veel bewoners overleden en hopen we de saamhorigheid met elkaar opnieuw op te bouwen. Door weer een open huis te zijn met veel bezoekjes van de familie.

Tijdens de coronaperiode was het heftig om te zien dat je familie op afstand moest houden. Videobellen of elkaar zien op een afstand. Familie is zo belangrijk voor de bewoners.”

Waarom ben je EVV’er geworden? “Een stukje uitdaging omdat je verantwoording hebt over de bewoner. En je bent een aanspreekpunt voor de familie. Ik vindt het erg leuk om overleggen te hebben met de artsen en natuurlijk het computerwerk. Om er alles aan te doen met elkaar, om het de bewoner zo comfortabel mogelijk te maken. Erg leuk dat ik daar zo een rol in mag spelen. Samen met mijn collega’s, we doen het met elkaar.”

Komen werken?

Wilt u graag eens kijken en nader kennis te maken om te kijken of er een klik is?

“Wij ontvangen u graag bij Dennenhorst om u een rondleiding te geven en de mogelijkheden te bespreken. Zo kunt u ervaren of Dennenhorst een passende baan biedt.”

  • Cristel Halie-Klok
    Directeur Zorg

  • 06-81034414

  • cristelklok@dennenhorst.nl

  • Anne de Jong
    Teamleider

  • 06-39624632

  • annedejong@dennenhorst.nl

Solliciteer direct
Choose File

Bij het invullen van het formulier geeft u toestemming dat we contact met u opnemen.